filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
9%
visibility
shopping_cart

Crosstrainer Hammer CROSSLIFE XTR

549,00

498,00*

16%
visibility
shopping_cart

Crosstrainer Hammer CROSSTECH XTR

499,00

419,00*

13%
visibility
shopping_cart

Crosstrainer Hammer ELLYPTECH CT3

319,00

279,00*

18%
visibility
shopping_cart

Crosstrainer Hammer ELLYPTECH CT5

399,00

329,00*

9%
visibility
shopping_cart

Crosstrainer Hammer ELLYPTECH CT6

439,00

399,00*

Je gezondheid is het hoogste goed in het leven. Door voldoende te bewegen en te sporten kun je je conditie goed op peil houden. Een crosstrainer is een ideaal apparaat om cardio-oefeningen mee te doen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je spieren trainen, maar ook overtollig gewicht mee wegwerken. In feite worden al je spieren in je lichaam gestimuleerd door een crosstrainer. En met een crosstrainer sport je intensief zonder veel druk op je knieën. Een crosstrainer kopen is een goed idee voor mensen die in hun eigen tijd aan hun lichaam en gezondheid willen werken.

Een crosstrainer voor het hele lichaam

Een crosstrainer combineert door de handige hendels een training tussen het bovenlichaam en het onderlichaam. Door de ingenieuze constructie van dit apparaat kun je hem gemakkelijk inklappen en opbergen. Op het moment dat je zin hebt om te trainen kun je de crosstrainer in een handomdraai uitklappen en installeren. Je kunt een crosstrainer kopen in verschillende maten, hierdoor kun je op je eigen lengte en gewicht een uitzoeken.

Voor thuis een crosstrainer kopen

Een crosstrainer kopen creëert ook een stukje vrijheid. Je kunt in je eigen tijd, zonder gehaast naar een sportschool, lekker aan je conditie werken. Omdat het geen verplichting is om te moeten sporten, zal je meer plezier beleven als je bezig bent met je work-out op een crosstrainer in je eigen huis.

Verschillende crosstrainers

De modellen crosstrainers zijn gevarieerd. Sommige modellen zijn voorzien van een computer die aangeeft hoeveel calorieën je verbrand hebt of hoe lang je al bezig bent met je work-out. Er zijn verschillende weerstanden op de crosstrainer, zodat je aan de hand van je eigen conditie en wensen kunt gaan trainen. Je kunt bijvoorbeeld afstand, tijd en snelheid instellen op de handige en overzichtelijke display. De crosstrainers zijn bovendien zeer stil als je aan het trainen bent. Dit komt door de magnetische weerstand van deze apparaten. Je kunt zo zonder vervelende bijgeluiden lekker je oefeningen doen.

Online een crosstrainer kopen

Een crosstrainer kopen hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen de prijzen van de diverse modellen die bij ons online beschikbaar zijn. De verschillende merken leveren altijd hoogwaardige crosstrainers die vele jaren mee gaan, hierdoor kun je vele jaren met plezier je oefeningen doen op je persoonlijke crosstrainer.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.