filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
8%
visibility
shopping_cart

Halterbank Hammer BERMUDA XT

Professionele krachttraining met de hoogste eisen!

249,00

229,00*

7%
visibility
shopping_cart

Halterbank Hammer BERMUDA

Universele bench voor perfecte gewichtstraining. Inclusief 25 kg. aan schijven!

279,00

259,00*

7%
visibility
shopping_cart

Halterbank Hammer BERMUDA XT Pro

Professionele krachttraining met de hoogste eisen!

299,00

279,00*

12%
visibility
shopping_cart

Halterbank Hammer SOLID XP

Professionele bank die niets te wensen over laat!

849,00

749,00*

15%
visibility
shopping_cart

Halterbank Hammer SOLID XP+ 76kg

Professionele bank die niets te wensen over laat!

999,00

849,00*

Is een halterbank kopen noodzakelijk voor je thuisgym?

Ben je van plan om structureel aan je conditie te werken, je spierkracht te vergroten en je lichaam op een gezonde manier steviger te maken? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een abonnement bij een sportschool. Maar steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om zelf thuis een speciale fitnessruimte in te richten. Dat is logisch. Wanneer jij behoefte voelt om te sporten, wil je de vrijheid om meteen aan de slag te kunnen. En het is ook nog eens een goed begin van de dag. Eerst echt wakker worden met krachttraining op de halterbank, dan een verfrissende douche en daarna een goed ontbijt. Dat doe je toch gewoon thuis.

Wat heb je echt nodig?

Rek- en strekoefeningen en oefeningen met halters en dumbells, die zouden dan toch tot je standaard inspanning moeten horen. Maar waarschijnlijk heb je geen zeeën van ruimte voor meerdere apparaten. Dan is het een uitstekend idee om te kiezen voor een apparaat waar je zoveel mogelijk oefeningen op kunt doen. Een apparaat dat je desnoods makkelijk op kunt bergen als je even extra logeerruimte nodig hebt. Zie hier al direct een aantal voordelen van een halterbank.

Voor sommige oefeningen is het handig als je het liggedeelte van je bank horizontaal plaatst. Voor een aantal andere oefeningen is het juist erg effectief als je het liggedeelte onder een hoek kunt instellen. Met een halterbank kopen, heb je al deze opties in huis.

Geen extra rekken nodig

Waar berg je je halters, je gewichten en je dumbells op, als je oefeningen vanaf een trainingsbank doet? Je zult moeten investeren in rekken voor je halterstangen en je gewichten. Met een halterbank heb je dat dilemma niet. Een goede halterbank is voorzien van halterstanghouders en houders voor je gewichten. Je hebt alles letterlijk binnen handbereik. Wil je extra oefeningen kunnen doen, dan is je halterbank eenvoudig uit te breiden met opties om leg curls en tricepsoefeningen mogelijk te maken. Je creëert je eigen thuisgym met veel trainingsmogelijkheden op een klein aantal vierkante meters. Wil je echt op de meest gezonde en handige manier aan je conditie en je spierkracht werken, dan is een halterbank kopen beslist een van je beste investeringen.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.