filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Montana FAT 20" TY-21 6V. Revo Disc Fatbike

Deze stoere en gave Fatbikes, die helemaal hot zijn nu, zijn perfect voor het ruige terrein.

479,00

359,00*

20%
visibility
shopping_cart

Montana FAT 24" ty-300 6v. Revo Disc Fatbike

Deze stoere en gave Fatbikes, die helemaal hot zijn nu, zijn perfect voor het ruige terrein.

499,00

399,00*

30%
visibility
shopping_cart

Montana FAT 26" Deore 2X10 DISC FATBIKE

Deze stoere en gave Fatbikes, die helemaal hot zijn nu, zijn perfect voor het ruige terrein.

999,00

699,00*

20%
visibility
shopping_cart

Montana FAT 26" ACERA 9V DISC Elektrische FATBIKE

Deze stoere en gave Elektrische Fatbike, is echt de enige in zijn klasse.

1999,00

1599,00*

De fatbike is sinds een paar jaar een opkomend fenomeen in Europa, maar wat is dit eigenlijk voor fiets? Je kunt het zien als een mountainbike, alleen gaat deze stoere fiets toch echt een stapje verder. Het heeft zelfs een beetje het uiterlijk van een motor. Of het nu gaat om strand, stuifduinen of hoogteverschillen in een stad, met deze fiets kom je overal doorheen. Houd je wel van een beetje avontuur en uitdaging? Dan is deze fiets met extra dikke banden zeker iets voor jou.

De oorsprong van de fatbike

De fatbike is afkomstig uit de Verenigde Staten en is daar al vanaf 2005 razend populair. Deze fiets is stoer, vet en rijdt eigenlijk over alles heen waarvoor je normaal van je fiets afstapt. Dit komt vooral dankzij de speciale geometrie en de dikke banden van de fatbike. De fatbikes hebben een maximale bandbreedte van 4,8 inch. Dankzij deze extra dikke banden fiets je moeiteloos door bijvoorbeeld sneeuw en modder.

Fietsen zonder ondergrond

Iedereen die een fatbike in zijn of haar bezit heeft, zal beamen dat het lijkt alsof je zonder ondergrond fietst. Je zweeft als het ware over de grond heen. Bovendien is er nauwelijks een ondergrond te vinden waar deze fiets moeite mee heeft. Zand, rotsen, beton of gras, het maakt deze fiets echt niets uit. Het motto van deze fiets is dan ook: wat er ook gebeurt, niets houdt de fatbike tegen!

Wereldwijd succes

Niet alleen in de Verenigde Staten zijn fatbikes mateloos populair, ook in Groot-Brittannië en Scandinavië gaan ze als zoete broodjes over de toonbank. Inmiddels is ook Nederland aan de beurt waardoor het de nieuwste rage is dit van dit moment. Het is dé eyecatcher op fietsgebied van dit seizoen. Genoeg reden om een exemplaar in huis te halen en het beste uit deze fiets naar boven te halen. Deze stoere fiets is een onmisbaar vervoersmiddel voor elke avonturier.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.