Latest News

Retour policy

Retourzending van artikelen gekocht op Sportfietsen.nu

Voldoet het artikel toch niet aan de verwachtingen, dan kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

sportfietsen.nu vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door sportfietsen.nu in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij sportfietsen.nu aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

sportfietsen.nu gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U stuurt dan het ongebruikte artikel in de, indien mogelijk originele verpakking, retour aan:

sportfietsen.nu
Bloemendalstraat 18
8011 PJ ZWOLLE
Nederland

Door op deze link te klikken kunt u het formulier online invullen.

 Geef bij de retourzending aan (mag ook per mail naar [email protected]):

  • De reden van de retourzending.

  • Of u een vervangend artikel wilt ontvangen of het geldbedrag retour.

  • Uw adresgegevens en/of uw bankrekeningnummer.

 

Kosten voor retourneren In een garantiegeval komen de kosten van het terugsturen voor Sportfietsen.nu. In alle andere gevallen komen de kosten voor het terugsturen voor uw eigen rekening.

 

  • Een accessoire (een product dat in een regulier klein pakket past) kunt u zelf verpakken en naar het postkantoor brengen. Verzending (en eventueel verzekering) van het pakket kunt u in het postkantoor betalen.

 

  • Een fiets kunt u via sportfietsen.nu door PostNL op laten halen. De ophaalopdracht kost € 29,50 per fiets. Voor het verzenden van de fiets moet er een passende doos omheen, daarom is het handig om uw verpakking te bewaren. Heeft u de verpakking niet bewaard? Dan kunnen wij u een nieuwe verpakking toesturen, de verpakking kost € 10,- en het toesturen van een doos kost €29,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree

Scroll to top