filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
21%
visibility
shopping_cart

Montana Aluminium Vouwfiets TWIST 20” 6V Revo

Deze trendy aluminium vouwfiets van Montana is perfect om te gebruiken voor stad, trein, boot, camping en camper.

379,00

299,00*

23%
visibility
shopping_cart

Montana Aluminium Elektrische Vouwfiets N`ODO 6 speed

Montana Italiaanse aluminium elektrische vouwfiets 20 inch met 6 Shimano versnellingen.

1279,00

979,00*

Wil je graag gemakkelijk een fiets kunnen meenemen in de trein, bus of tram? Of woon je in een appartement met weinig bergruimte beneden en wil je de fiets binnen stallen?

Moet je vanaf het station een stuk lopen naar je werk en wil je de fiets daar ook binnen kunnen zetten? En vind je het fijn om in de caravan fietsen mee te nemen, maar nemen ze te veel plek in? Je ziet, er zijn veel redenen om een nieuwe vouwfiets te kopen.

De voordelen van een vouwfiets

De voordelen zijn duidelijk, vouwfietsen zijn licht, minder dan 13 kilo. Dus zijn ze gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Een opgevouwen fiets past in de kofferbak. Openbaar vervoer in combinatie met een vouwfiets is beter voor het milieu dan een auto of scooter. Een vouwfiets mag je in tegenstelling tot een gewone fiets gratis meenemen in de trein, ook in de spitsuren. Realiseer je wel dat je met een vouwfiets wat minder lange afstanden kunt afleggen omdat het fietsen nou eenmaal iets minder comfortabel is. Maar gelukkig is dat vaak het doel niet waarom je besluit een vouwfiets aan te schaffen. Overweeg van tevoren dus goed of de voordelen opwegen en wat je doel is met de vouwfiets. Omdat een vouwfiets een kwetsbaar product is, is het wel verstandig voor goede kwaliteit te gaan. Dan heb je er langer plezier van.

Voordelig, online een handige en stabiele vouwfiets kopen

Special Bikes Online is gespecialiseerd in alle mogelijke fietsen, sportfietsen en fitnesstoestellen. Door jarenlange ervaring en contacten met een Italiaanse fabriek bieden we je de mogelijkheid om een voordelige vouwfiets te kopen van hoge kwaliteit. Het merk Montana is hier minder bekend, maar doet niet onder voor de grote merken. Doordat de fietsen rechtstreeks van de fabriek naar jou gaan, bespaar je geld. Je kunt kiezen uit een basismodel met één versnelling, voor- en achterlichten, gemakkelijk opvouwbaar maar toch stevig. Er zijn vier frisse kleurcombinaties. Op deze nieuwste modellen rijd je heerlijk comfortabel. Een luxere versie met meer versnellingen vind je ook bij Special Bikes en je kunt hier zelfs een elektrische vouwfiets kopen. Erg handig als je niet bezweet op je werk wil komen. Er zit vast een fijne vouwfiets voor jou bij!


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.